Het Nieuwe Uitzicht, Beek

Het Nieuwe Uitzicht
KOLKSTEDEWEG 3
7037 CT Beek
Gelderland
06 53329170
geactualiseerd meer dan 6 maanden geleden

Beschrijving

Het Nieuwe Uitzicht is zowel een bed & breakfast als vakantiehuis. U kunt hier comfortabel overnachten met of zonder ontbijt. Uw uitzicht is fantastisch over de bosrand, boomgaard en weilanden.
U kunt hier fietsen huren, paarden huren en gebruik maken van diverse faciliteiten.


Gedetailleerde beschrijving:
Gelegen aan de voet van de Montferlandse heuvelrug om het pittoreske dorpje beek, in de achterhoek van gelderland bevindt zich bed & breakfast "het nieuwe uitzicht".
U kunt luxe en comfortabel over-nachten in het vrijstaande houten appartement / vakantiehuis dat volledig en smaakvol ingericht is. Onze bed & breakfast wordt op dit moment verbouwd en zal binnenkort beschikken over een fraai ingerichte en comfortabele kamer in de boerderij met een gezellige gastenkamer, eetkamer en badkamer en eigen entree.
Na uw nachtrust kunt u genieten van een uitgebreid ontbijt met verse produkten uit de streek.
Nadat jarenlang "hotel de Uitzicht" in Beek te hebben gerund zijn wij verhuisd naar deze prachtig gelegen boerderij en hebben hier ons nieuwe project gestart, t.w. bed & breakfast, vakantiehuis en paardenhotel "het nieuwe uitzicht". U kunt bij ons verblijven met de luxe van een hotel en de persoonlijke aandacht van een pension.
Het fraaie uitzicht van ons gastenverblijf kijkt uit op de glooiende Berghse bossen die 2200 ha wandel- en fietsplezier bieden en het dorpje Beek, gemeente Montferland. Aan de andere kant kijkt u uit over de uitgestrekte weilanden met paarden en koeien. U kunt vanaf ons terrein zelfs de nabij gelegen Elterberg in Duitsland zien met de historische kerk op de top.
De buurt kent veel toeristische attracties waaronder kasteel Bergh, Burgers dierentuin en de promenade van Emmerich waar u een terrasje kunt pakken of bv een prachtige rondvaartocht kunt maken. Meer informatie vind u onder de knop omgeving.
Ons paardenhotel is uitermate geschikt voor een ruitervakantie / paardentoerisme. Wij beschikken over ruime, goed geventileerde stallen, weiland en een grote rijbak met gedraineerde bodem en verlichting. Vanuit uw kamer en terras kijkt u uit op de boomgaard en uw eigen paard(en) in de grazige wei. Er is ook plaats voor uw trailer en evt. een koets.
Trefwoorden:
Hotel, Overnachten, Bed en Breakfast, Pension, Gelderland, Vakantiehuis, Van Beek, Fietsvakantie, Wandelvakantie, Gastenverblijf, Ruitervakantie, Paardenhotel, Paardenvakantie, Rijbak, Ruitertoerisme
Het Nieuwe Uitzicht zal in de volgende categorieën uitgevoerd worden:
Fotos toevoegen

Beoordelingen

Schrijf de eerste beoordeling voor Het Nieuwe Uitzicht!

Deel je ervaringen!

Premium-record boeken

Vergelijkbare bedrijven in de buurt

 1. KILDERSEWEG 27
  7038 EH  Zeddam
 2. KORENHORSTERWEG 8
  7044 AJ  Lengel
 3. TRANSEEDIJK 6
  6915 XX  Lobith
 4. NIEUWE KERKWEG 47
  7031 HJ  Wehl
 5. AERDTSEDIJK 33
  6913 KD  Aerdt
 6. LANGEBOOMSESTRAAT 5
  7046 AA  Vethuizen
 7. Alle vergelijkbare bedrijven op de kaart bekijken